Despre SISFERTI

RO, Cluj-Napoca, strada Plevnei nr.172, ap. 1, cod postal: 400394.

Activitatea principala: 5221 - activitati si servicii anexe pentru transporturi terrestre

CUI: 34661015 din data de 17.06.2015

Nr. Reg. com.: J12/1820/17.06.2015

 

SISFERTI este o firmă specializată în SISTEME ELECTRONICE DE SEMNALIZARE ȘI CONTROL FEROVIAR.

Specialiștii noștrii, au o experiență vastă în sisteme electronice de semnalizare feroviară, precum și în sistemele CED, CEM, BLA etc.

Firma noastră a implementat și menținut un sistem de management al calității conform standardelor ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, IQNET aplicându-l eficient pe toată durata de funcționare.

Deținem autorizația de furnizor feroviar, care ne permite să realizăm activități în domeniul feroviar.

 

MISIUNEA COMPANIEI

Constă în realizarea lucrărilor de semnalizare feroviară, dezvoltarea afacerii pe baza unei strategii durabile, printr-un personal care se distinge prin putere de analiză. Datorită acestui lucru, performanța serviciului tehnic este competitivă, de înaltă calitate și cu un grad ridicat de fiabilitate, ceea ce ne permite să avem încrederea clienților noștri.

 

VIZIUNEA FIRMEI

SISFERTI are o viziune care se bazează pe crearea instantanee de soluții tehnice, necesare fiecărui client.

 

EXPERIENTA PERSONALULUI

Firma noastră, prin personalul său, încearcă să îsi obțină un renume datorită gradului ridicat de profesionalism, calitate, încredere și rapiditatea serviciilor oferite clienților săi.

 

Încrederea oferită clienților săi, ordinea și disciplina în activități sunt pilonii fundamentali pe care SISFERTI îi folosește pentru a dobândi perfecțiunea activității sale.

Echipa noastră oferă un serviciu complet, adaptat cerințelor clienților, astfel încât nu este necesar ca aceștia să își consume timpul și energia găsind serviciile de care au nevoie în altă parte.

Printr-un sistem de pregătire continuă, SISFERTI asigură perfecționarea constantă a personalului său, pentru a menține un standard ridicat de profesionalism.